OUT OF THE CITY / Křivoklátsko

OUT OF THE CITY / Křivoklátsko

Vypadli jsme, mimo město. Hlavně pryč, od lidí, stresu, hluku a chaosu. Já, Filip, Deeskej. Dream team jak prase.

První zastávka - koupačka v Berounce poblíž Křivoklátu. Nikde nikdo, jen pár chatařů, rybářů, měli jsme to tam více, méně pro sebe.

Jako správnej Pražák čumíš jak puk, když kolem tebe plave užovka, co má v tlamě rybičku, úplnej nešnl džiogrefik. Pak jsme ještě objevili netopýra, co spal na skále a otravoval nás tam úchylnej pes, co vypadal jako kůň a chtěl pořád házet kameny.

Po koupačce jsme vyjeli ke "třem pramenům" - místo, kde z lesa teče pitná, ledová voda....v tom horku sen! Následoval photoshooting v downhillu, kde power slajdy jeli jak, když ve Vysočanech měsíc neprší.

Následovala večeře v hospodě u Jezzu a přesun na místo, kde jsem už dlouho chtěl něco cvaknout. Světlo bylo dost debilní, ale nakonec to zachránily super objektivy od Olympusu. Teleobjektiv 40-150 se světelností 2.8 prostě chceš!

Lukáš vytrápil tenhle heel flip na totální škrábačce, ale jak říkal....kdy jindy děláš heelo v lese? Do doby, než jsme začali fotit v lese byl naprostej klid. Ve chvíli, kdy jsem vytáhl foťák se ze silnice stala dálnice a co pokus, to čekání 5 minut, než odjedou všechny auta, prostě vojeb. Takže až bude někdo remcat, že se mu fotky nelíběj, trhněte si, lepší byste nevyfotili. Nebo třeba jo, ale to je mi jedno.

Završil to Filip kvalitním pushingem s nohou kulturisty, kterej má samozřejmě za ty roky co se známe na každej pokus.

To je vše, pokračování příště. Piss.

Tech.spec.:

Olympus OM-D E-M10 mark II

OM-D E-M5 mark II

M.Zuiko 14-42 mm EZ 1:3.5-5.6.
M.Zuiko Digital ED 40-150 mm 1:2.8 PRO